Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aligator Bobrowniki DART
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Flis rent richting de bal. Flis passt de bal met de wreef. Widuch rent richting de bal. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mostowski onderschept slim de pass. Mostowski passt de bal zonder na te denken. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aligator Bobrowniki - DART 1:0

37e minuut.
Kwast kopt de bal weg. Tulkis rent richting de bal. Tulkis geeft de bal voor. Daar is Szamotulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aligator Bobrowniki 40%, DART 60%.
Aligator Bobrowniki - DART 1:0

56e minuut.
Flis geeft een hoge lob. Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowski passt de bal zonder na te denken. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis speelt de bal door. Mostowski is nu in balbezit. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Flis probeert naar een medespeler te passen. Mostowski rent richting de bal. Mostowski passt de bal in één keer door. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fudali kopt de bal weg. Warsiński rent richting de bal. Warsiński speelt de bal door. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aligator Bobrowniki 49%, DART 51%.
Aligator Bobrowniki - DART 1:0