Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1880
SDG Kraft Beer Knurów
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ogaza speelt de bal door. Biedrzycki is nu in balbezit. Biedrzycki met een sublieme pass. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zdolski rent richting de bal. Zdolski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zmyślony de bal. Bestry is nu in balbezit. Bestry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Majerczyk is nu in balbezit. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Biedrzycki rent richting de bal. Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński met een sublieme pass. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Kraft Beer Knurów 1:0

32e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Daar is Kuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Zdolski de bal. Zdolski speelt de bal door. Bestry is nu in balbezit. Bestry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Kraft Beer Knurów 2:0

43e minuut.
Puk rent richting de bal. Ogaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuczka met een snel genomen vrije trap. Czwertyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenderenda de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 49%, Kraft Beer Knurów 51%.
SDG - Kraft Beer Knurów 2:0

57e minuut.
Zmyślony geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Puk rent richting de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - Kraft Beer Knurów 3:0

62e minuut.
Ogaza probeert de bal met de borst te controleren. Zdolski rent richting de bal. Ogaza is nu in balbezit. Zdolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdolski geeft een hoge lob. Klytta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bestry is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zmyślony onderschept slim de pass. Zmyślony geeft een hoge lob. Tenderenda heeft problemen om de bal te vangen. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... Klytta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dobras kopt de bal weg. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry met een sublieme pass. Puk rent richting de bal. Puk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ogaza is nu in balbezit. Zdolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdolski passt de bal in één keer door. Puk is nu in balbezit. Puk schiet op doel. Klytta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 48%, Kraft Beer Knurów 52%.
SDG - Kraft Beer Knurów 3:0