Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: rosół Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1441
rosół SDG
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Paciorkowski probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki met een sublieme pass. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdolski geeft een hoge lob. Bestry krijgt zijn hoofd ertegen. Szmajdziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zmyślony probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
rosół - SDG 0:1

9e minuut.
Sosnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczycki speelt de bal door. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny schiet op doel. Ślęzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Jaracz rent richting de bal. Jaracz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kręcina rent richting de bal. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski met een sublieme pass. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Podgórny met een sublieme pass. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dobras speelt de bal door. Bestry is nu in balbezit. Zmyślony rent richting de bal. Zmyślony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rosół - SDG 0:2

44e minuut.
Macharski speelt de bal door. Kręcina heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcina onderschept slim de pass. Kręcina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosół 50%, SDG 50%.
rosół - SDG 0:2

46e minuut.
Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk passt de bal in één keer door. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Szmajdziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rosół - SDG 0:3

83e minuut.
Majerczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Cugowski de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ... Szmajdziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rosół - SDG 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosół 48%, SDG 52%.
rosół - SDG 0:4