Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0142
  • Stadion: TeamAA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3047
TeamAA Boston Witchers
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Belelli speelt de bal door. Carino rent richting de bal. Carino probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Belelli onderschept slim de pass. Belelli met een sublieme pass. Domi is nu in balbezit. Domi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:1

7e minuut.
Telejko is nu in balbezit. Carino onderschept slim de pass. Carino passt de bal in één keer door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Pitras met een harde bal richting middenveld. Belelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Mularczyk schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Klungelig pakt Szarynski de bal. Belelli is nu in balbezit. Belelli passt de bal in één keer door. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ramos speelt de bal door. Székely rent richting de bal. Székely heeft problemen om de bal te vangen. Székely schiet op doel. Pitras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:2

14e minuut.
Daar is Suszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belelli rent richting de bal. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap. Pitras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:3

20e minuut.
Gadocha rent richting de bal. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Ramos rent richting de bal. Szarynski onderschept slim de pass. Szarynski schiet op doel. Delussu bokst de bal weg. Suszczyk kopt de bal weg. Szkrabik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belelli. Belelli krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Carino geeft een lange en hoge pass. Telejko probeert de bal aan de voet te houden. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:4

27e minuut.
Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli passt de bal zonder na te denken. Székely is nu in balbezit. Székely passt de bal met de wreef. Domi rent richting de bal. Pitras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domi rent richting de bal. Domi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:5

28e minuut.
Szarynski met een sublieme pass. Domi rent richting de bal. Szkrabik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szkrabik krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Belelli speelt de bal door. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk met een sublieme pass. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:6

31e minuut.
Baraniecki schiet op doel. Pitras speelt de bal door. Szarynski kopt de bal weg. Carino is nu in balbezit. Carino haalt uit met een fantastische trap. Pitras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zevallos rent richting de bal. Zevallos geeft de bal voor. Daar is Korfanty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pitras niet meer kan verder spelen. Putowski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Domi rent richting de bal. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ... Putowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Belelli rent richting de bal. Belelli probeert naar een medespeler te passen. Carino rent richting de bal. Carino geeft de bal voor. Domi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:7

40e minuut.
Mularczyk is nu in balbezit. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely passt de bal met de wreef. Domi rent richting de bal. Domi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mularczyk speelt de bal door. Belelli rent richting de bal. Belelli passt de bal zonder na te denken. Székely is nu in balbezit. Székely schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamAA 81%, Boston Witchers 19%.
TeamAA - Boston Witchers 0:7

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramos trapt de bal weg. Domi kopt de bal weg. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Zevallos probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carino met een snelle inworp. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk geeft de bal voor. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:8

65e minuut.
Baraniecki met de inworp. Domi geeft een hoge lob. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:9

67e minuut.
Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije geeft de bal voor. Carino rent richting de bal. Carino geeft een hoge lob. Székely springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Carino speelt de bal door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk met een sublieme pass. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ... Putowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk passt de bal met de wreef. Domi is nu in balbezit. Domi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Suszczyk rent richting de bal. Belelli onderschept slim de pass. Belelli geeft een lange en hoge pass. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino geeft de bal voor. Putowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Domi de bal. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:10

87e minuut.
Daar is Zevallos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zevallos geeft de bal voor. Ciałko kopt de bal weg. Daar is Székely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamAA - Boston Witchers 0:11

90e minuut.
Szkrabik rent richting de bal. Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli probeert naar een medespeler te passen. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamAA 85%, Boston Witchers 15%.
TeamAA - Boston Witchers 0:11