Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Jurand Koziegłowy grajewiczanie
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Klungelig pakt Szloch de bal. Szloch geeft de bal voor. Daar is Andrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bieniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniak geeft een hoge lob. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel. Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Andrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak passt de bal met de wreef. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki draait met de bal, schiet en ... Gacula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Talkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 0:1

36e minuut.
Benedykciuk probeert naar een medespeler te passen. Połubiński rent richting de bal. Tylas is nu in balbezit. Bąbel verovert de bal door een tackle van achteren. Bąbel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pyrz rent richting de bal. Pyrz met een sublieme pass. Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 1:1

42e minuut.
Benedykciuk onderschept slim de pass. Bąbel rent richting de bal. Bąbel passt de bal zonder na te denken. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Jurand Koziegłowy 44%, grajewiczanie 56%.
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 2:1

48e minuut.
Benedykciuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedźwiedź komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zbroszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawrocki rent richting de bal. Zbroszczyk begaat een overtreding. Zbroszczyk krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chomentowski onderschept slim de pass. Chomentowski passt de bal zonder na te denken. Talkowski heeft problemen om de bal te vangen. Nawrocki rent richting de bal. Nawrocki draait met de bal, schiet en ... Gacula bokst de bal weg.

64e minuut.
Andrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tylas de bal. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 3:1

69e minuut.
Trębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębacz geeft een hoge lob. Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawrocki is nu in balbezit. Nawrocki draait met de bal, schiet en ... Gacula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Niedźwiedź onderschept slim de pass. Niedźwiedź passt de bal zonder na te denken. Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Tylas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 4:1

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pyrz neemt de hoekschop. Daar is Luczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Jurand Koziegłowy 50%, grajewiczanie 50%.
KP Jurand Koziegłowy - grajewiczanie 4:1