Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grajewiczanie Boston Witchers
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten excellent
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Székely passt de bal in één keer door. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos passt de bal in één keer door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Domi is nu in balbezit. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carino speelt de bal door. Székely speelt de bal door. Pigłowski speelt de bal door. Domi is nu in balbezit. Domi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:1

14e minuut.
Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Székely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chomentowski rent richting de bal. Székely verovert de bal door een tackle van achteren. Székely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:2

21e minuut.
Mularczyk passt de bal in één keer door. Székely is nu in balbezit. Székely passt de bal met de wreef. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Mularczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Domi geeft een lange en hoge pass. Luczak heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Székely maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino probeert naar een medespeler te passen. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel. Czub bokst de bal weg.

26e minuut.
Baraniecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Pigłowski de bal. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:3

29e minuut.
Trębacz rent richting de bal. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi geeft een lange en hoge pass. Székely springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:4

29e minuut.
Daar is Korczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely is nu in balbezit. Székely schiet op doel. Pigłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:5

31e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki passt de bal met de wreef. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Paal! Trębacz is nu in balbezit. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luczak met een sublieme pass. Nawrocki rent richting de bal. Belelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belelli krijgt een gele kaart. Nawrocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Klungelig pakt Korczak de bal. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak rent richting de bal. Nawrocki rent richting de bal. Nawrocki haalt uit met een fantastische trap. Delussu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Trębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi passt de bal met de wreef. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carino met een sublieme pass. Székely is nu in balbezit. Székely speelt de bal door. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:6

43e minuut.
Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli passt de bal met de wreef. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:7

45e minuut.
Belelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gregowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grajewiczanie 70%, Boston Witchers 30%.
grajewiczanie - Boston Witchers 0:7

48e minuut.
Zevallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Székely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:8

49e minuut.
Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Baraniecki met een sublieme pass. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Baraniecki de bal. Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Székely de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Pigłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mularczyk kopt de bal weg. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ... Tylas probeert de bal aan de voet te houden. Czub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:9

56e minuut.
Pigłowski is nu in balbezit. Székely onderschept slim de pass. Domi rent richting de bal. Domi schiet op doel. Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:10

57e minuut.
Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely passt de bal in één keer door. Domi rent richting de bal. Domi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tylas de bal. Czub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gregowski is nu in balbezit. Gregowski passt de bal zonder na te denken. Carino met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. Czub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tylas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:11

62e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski begaat een overtreding. Carino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chapiquije zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Trębacz de bal. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Székely is nu in balbezit. Gregowski met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:12

67e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi passt de bal zonder na te denken. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel. Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:13

77e minuut.
Zevallos passt de bal met de wreef. Trębacz rent richting de bal. Trębacz met een sublieme pass. Székely rent richting de bal. Székely draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zevallos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haberski komt het veld opgelopen. Czub met een harde bal richting middenveld. Gregowski kopt de bal weg. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Korczak is nu in balbezit. Gregowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gregowski geeft een hoge lob. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Gregowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gregowski met een sublieme pass. Székely is nu in balbezit. Székely draait met de bal, schiet en ... Pigłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Czub met een harde bal richting middenveld. Gregowski kopt de bal weg. Daar is Székely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Székely de bal. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ... Pigłowski probeert de bal aan de voet te houden. Czub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - Boston Witchers 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grajewiczanie 76%, Boston Witchers 24%.
grajewiczanie - Boston Witchers 0:14