Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LOFI Poloniaaaaa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Suchecki geeft een lange en hoge pass. Wiktorski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajda. Wiktorski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bożej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOFI - Poloniaaaaa 1:0

11e minuut.
Ligęza is nu in balbezit. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr passt de bal met de wreef. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Mąkosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar is nu in balbezit. Mąkosza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mąkosza krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Banan onderschept slim de pass. Banan passt de bal met de wreef. Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza haalt uit met een fantastische trap. Rafiński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożej onderschept slim de pass. Ligęza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOFI - Poloniaaaaa 2:0

42e minuut.
Bożej is nu in balbezit. Banan onderschept slim de pass. Ligęza verovert de bal door een tackle van achteren. Ligęza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Latawiec de bal onder controle te krijgen. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOFI 52%, Poloniaaaaa 48%.
FC LOFI - Poloniaaaaa 2:0

52e minuut.
Latawiec rent richting de bal. Latawiec geeft een hoge lob. Malczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożej de bal. Bożej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOFI - Poloniaaaaa 3:0

68e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malczuk met een snelle inworp. Wiktorski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOFI - Poloniaaaaa 4:0

71e minuut.
Gajda onderschept slim de pass. Gajda geeft de bal voor. Mąkosza kan de bal niet met de borst controleren. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Szydło probeert de bal met de borst te controleren. Szydło geeft de bal voor. Bożej is nu in balbezit. Bożej draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOFI - Poloniaaaaa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOFI 47%, Poloniaaaaa 53%.
FC LOFI - Poloniaaaaa 5:0