Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Aureliano Sohrau Fire
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Wampir passt de bal in één keer door. Gałeczka is nu in balbezit. Pęczak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pęczak de bal. Pęczak schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Nowak geeft een hoge lob. Madejski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peterek de bal. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Peterek met een snelle inworp. Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski passt de bal in één keer door. Pawełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Banach is nu in balbezit. Banach geeft een hoge lob. Wampir probeert de bal met de borst te controleren. Pawełek is nu in balbezit. Pawełek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Aureliano - Sohrau Fire 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Aureliano 53%, Sohrau Fire 47%.
Fc Aureliano - Sohrau Fire 0:1

49e minuut.
Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski passt de bal zonder na te denken. Nowak rent richting de bal. Pęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęczak draait met de bal, schiet en ... Popiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Aureliano - Sohrau Fire 1:1

68e minuut.
Pawełek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawełek speelt de bal door. Konowrocki met een sublieme pass. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Aureliano - Sohrau Fire 2:1

81e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Klungelig pakt Nowak de bal. Pęczak onderschept slim de pass. Pęczak schiet op doel. Popiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Aureliano 49%, Sohrau Fire 51%.
Fc Aureliano - Sohrau Fire 2:1