Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0142
  • Stadion: Gandi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1789
Gandi Meadow Warszawa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pikul geeft de bal voor. Inworp. Chmiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk rent richting de bal. Żyluk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Danielczyk de bal. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara passt de bal zonder na te denken. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Sudoł probeert de bal aan de voet te houden. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rejkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandi - Meadow Warszawa 0:1

23e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski onderschept slim de pass. Jarzynowski passt de bal zonder na te denken. Piąstka rent richting de bal. Piąstka schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Domuś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muraś speelt de bal door. Krasuski rent richting de bal. Krasuski schiet op doel. Cwyl probeert de bal aan de voet te houden. Gosk bokst de bal weg.

42e minuut.
Danielczyk is nu in balbezit. Danielczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rejkowski de bal. Domuś is nu in balbezit. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandi 63%, Meadow Warszawa 37%.
Gandi - Meadow Warszawa 0:1

46e minuut.
Domuś onderschept slim de pass. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Piąstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piąstka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daroch kopt de bal weg. Krasuski is nu in balbezit. Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Żyluk is nu in balbezit. Żyluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Żwirkowski rent richting de bal. Żwirkowski passt de bal met de wreef. Sudoł probeert de bal aan de voet te houden. Domuś is nu in balbezit. Domuś schiet op doel. Muraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Miękus probeert de bal met de borst te controleren. Miękus geeft een lange en hoge pass. Reszka is nu in balbezit. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sudoł geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koziara met een snelle inworp. Daar is Piąstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piąstka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daroch kopt de bal weg. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Gosk bokst de bal weg.

84e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Danielczyk onderschept slim de pass. Danielczyk probeert naar een medespeler te passen. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandi 46%, Meadow Warszawa 54%.
Gandi - Meadow Warszawa 0:1