Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grajewiczanie FC Gruba
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Pigłowski kopt de bal weg. Luczak heeft problemen om de bal te vangen. Kościukiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kościukiewicz krijgt een gele kaart. Luczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Luczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trębacz onderschept slim de pass. Trębacz speelt de bal door. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki rent richting de bal. Nawrocki draait met de bal, schiet en ... Kempny bokst de bal weg.

15e minuut.
Kranc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolbusz de bal. Kolbusz kopt de bal weg. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Luczak geeft de bal voor. Fryzjer probeert de bal aan de voet te houden. Nawrocki is nu in balbezit. Nawrocki schiet op doel. Kempny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - FC Gruba 1:0

20e minuut.
Kolbusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luczak. Kolbusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kościukiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piaseczny is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Piechowicz ... Strafschop! Piechowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Piaseczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piaseczny neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grajewiczanie - FC Gruba 1:1

35e minuut.
Kranc is nu in balbezit. Kranc met een sublieme pass. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel. Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak passt de bal met de wreef. Fryzjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch passt de bal in één keer door. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... Czub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - FC Gruba 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grajewiczanie 61%, FC Gruba 39%.
grajewiczanie - FC Gruba 1:2

47e minuut.
Nawrocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kościukiewicz met een sublieme pass. Kolbusz is nu in balbezit. Tylas onderschept slim de pass. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Luczak rent richting de bal. Luczak geeft een hoge lob. Prusek rent richting de bal. Tarasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grajewiczanie - FC Gruba 2:2

78e minuut.
Fryzjer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drożko met de inworp. Tarasiuk rent richting de bal. Tarasiuk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
grajewiczanie - FC Gruba 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grajewiczanie 59%, FC Gruba 41%.
grajewiczanie - FC Gruba 3:2