Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Jurand Koziegłowy Wstrętne Cebule
szybkiepiwkoatak Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Grześkowiak speelt de bal door. Trzpień probeert de bal met de borst te controleren. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Drezgić geeft een lange en hoge pass. Boucard is nu in balbezit. Grześkowiak onderschept slim de pass. Cabaj rent richting de bal. Cabaj haalt uit met een fantastische trap. Zygierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drezgić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Fabbrica rent richting de bal. Fabbrica haalt uit met een fantastische trap. Grabkowski probeert de bal aan de voet te houden. Drezgić rent richting de bal. Drezgić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fabbrica rent richting de bal. Fabbrica passt de bal zonder na te denken. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Zygierewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - Wstrętne Cebule 1:0

20e minuut.
Wojdyło verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Zygierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Jurand Koziegłowy - Wstrętne Cebule 2:0

30e minuut.
Fabbrica passt de bal zonder na te denken. Cabaj is nu in balbezit. Trzpień legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzpień krijgt een gele kaart. Cabaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabaj neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

40e minuut.
Drezgić heeft problemen om de bal te vangen. Drezgić probeert naar een medespeler te passen. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard rent richting de bal. Boucard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Jurand Koziegłowy 42%, Wstrętne Cebule 58%.
KP Jurand Koziegłowy - Wstrętne Cebule 2:0

77e minuut.
Pyrz geeft een hoge lob. Lew rent richting de bal. Grześkowiak met een sublieme pass. Boucard rent richting de bal. Boucard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boucard verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyło onderschept slim de pass. Lew met een sublieme pass. Fabbrica is nu in balbezit. Fabbrica geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Jurand Koziegłowy 30%, Wstrętne Cebule 70%.
KP Jurand Koziegłowy - Wstrętne Cebule 2:0