Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sohrau Fire Boston Witchers
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Székely kopt de bal weg. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zevallos onderschept slim de pass. Zevallos geeft een hoge lob. Gałeczka probeert de bal met de borst te controleren. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:1

7e minuut.
Domi probeert naar een medespeler te passen. Székely rent richting de bal. Székely passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:2

10e minuut.
Carino speelt de bal door. Dyrcz is nu in balbezit. Székely verovert de bal door een tackle van achteren. Székely draait met de bal, schiet en ... Popiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:3

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domi rent richting de bal. Domi geeft de bal voor. Mularczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:4

18e minuut.
Chapiquije bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapiquije probeert naar een medespeler te passen. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Gałeczka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:5

20e minuut.
Domi rent richting de bal. Domi passt de bal met de wreef. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ... Popiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:6

27e minuut.
Kwilecki met een snelle inworp. Domi rent richting de bal. Domi passt de bal zonder na te denken. Székely is nu in balbezit. Székely schiet op doel. Popiela bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baraniecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Székely krijgt zijn hoofd ertegen. Popiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Domi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawełek rent richting de bal. Zevallos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawełek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Zevallos met een sublieme pass. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Domi rent richting de bal. Domi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Popiela trapt de bal weg. Belelli kopt de bal weg. Székely probeert de bal aan de voet te houden. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ... Paal! Popiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Domi de bal. Kwilecki met een sublieme pass. Belelli speelt de bal door. Baraniecki geeft de bal voor. Székely maakt een snoekduik en kopt de bal. Popiela bokst de bal weg.

43e minuut.
Belelli passt de bal in één keer door. Székely is nu in balbezit. Székely passt de bal met de wreef. Domi rent richting de bal. Domi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohrau Fire 83%, Boston Witchers 17%.
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:6

46e minuut.
Rempała verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli probeert naar een medespeler te passen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:7

49e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki speelt de bal door. Domi rent richting de bal. Domi geeft een lange en hoge pass. Popiela bokst de bal weg.

56e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Székely verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel. Popiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:8

59e minuut.
Banach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempała is nu in balbezit. Met opzet legt Baraniecki zijn tegenspeler op de grond. Baraniecki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:9

64e minuut.
Pękala geeft een lange en hoge pass. Székely kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwilecki. Kwilecki krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Székely is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belelli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nowak de bal. Székely is nu in balbezit. Székely schiet op doel. Popiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:10

67e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Belelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belelli met een sublieme pass. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pękala geeft een hoge lob. Domi kopt de bal weg. Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Székely de bal onder controle te krijgen. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely is nu in balbezit. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:11

77e minuut.
Chapiquije bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino rent richting de bal. Carino geeft de bal voor. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domi rent richting de bal. Domi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:12

82e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Székely de bal onder controle te krijgen. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:13

85e minuut.
Székely passt de bal in één keer door. Peterek rent richting de bal. Mularczyk onderschept slim de pass. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Popiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:14

89e minuut.
Belelli met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely verovert de bal door een tackle van achteren. Domi is nu in balbezit. Domi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohrau Fire 67%, Boston Witchers 33%.
Sohrau Fire - Boston Witchers 0:14