Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0142
  • Stadion: Gandi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2090
Gandi Flawless FC
Normal Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.1
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł begaat een overtreding. Woś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laskowik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Woś de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chmiel speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś passt de bal in één keer door. Kafara is nu in balbezit. Kafara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś passt de bal met de wreef. Kafara rent richting de bal. Kafara draait met de bal, schiet en ... Muraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandi - Flawless FC 0:1

40e minuut.
Laskowik geeft de bal voor. Daar is Sudoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafara rent richting de bal. Kafara schiet op doel. Muraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandi - Flawless FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandi 69%, Flawless FC 31%.
Gandi - Flawless FC 0:2

68e minuut.
Sudoł trapt de bal weg van het doel. Fornalak is nu in balbezit. Fornalak probeert naar een medespeler te passen. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fornalak onderschept slim de pass. Fornalak probeert naar een medespeler te passen. Kafara rent richting de bal. Kafara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rejkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandi 57%, Flawless FC 43%.
Gandi - Flawless FC 0:2