Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToNieNasi Milanówek
Normal Tactiek 2 at
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen average


9e minuut.
Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Ruiz Díaz speelt de bal door. Roоney rent richting de bal. Roоney draait met de bal, schiet en ... Felczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jaroń probeert naar een medespeler te passen. Pyziak speelt de bal door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi rent richting de bal. Buzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
El Sayed Nader onderschept slim de pass. El Sayed Nader geeft een lange en hoge pass. Zamieniecki is nu in balbezit. Roоney verovert de bal door een tackle van achteren. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - Milanówek 0:1

20e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Díaz passt de bal zonder na te denken. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Młot geeft de bal voor. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunç. Tunç krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Rduch passt de bal zonder na te denken. Bizoń met een sublieme pass. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 74%, Milanówek 26%.
ToNieNasi - Milanówek 0:1

50e minuut.
Jaroń geeft de bal voor. Inworp. Bizoń met een snelle inworp. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski speelt de bal door. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Pyziak kan de bal niet met de borst controleren. Tunç geeft de bal voor. Minh Khải kopt de bal weg. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - Milanówek 0:2

64e minuut.
Klungelig pakt Pyziak de bal. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Truchanowski rent richting de bal. Roоney onderschept slim de pass. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamieniecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Truchanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzi rent richting de bal. Buzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Reczek met een sublieme pass. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải geeft de bal voor. Buzzi rent richting de bal. Buzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 70%, Milanówek 30%.
ToNieNasi - Milanówek 0:2