Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobre Kangury FC Fajtlapy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Dyrda geeft een hoge lob. Pazoła geeft de bal voor. Dudziak heeft problemen om de bal te vangen. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Donocik is nu in balbezit. Donocik speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mazurczak passt de bal met de wreef. Jerski is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Arndt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobre Kangury - FC Fajtlapy 1:0

45e minuut.
Lejnert passt de bal zonder na te denken. Daar is Grzebiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec schiet op doel. Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bodzioch neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 49%, FC Fajtlapy 51%.
Dobre Kangury - FC Fajtlapy 1:0

58e minuut.
Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik verovert de bal door een tackle van achteren. Donocik speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 36%, FC Fajtlapy 64%.
Dobre Kangury - FC Fajtlapy 1:0