Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToNieNasi LKS Leśnica Wrocław
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 26.9
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Pupínek geeft een lange en hoge pass. Sikawa kopt de bal weg. Reczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 0:1

7e minuut.
Młot rent richting de bal. Moszek verovert de bal door een tackle van achteren. Moszek geeft een lange en hoge pass. Wypyszczak is nu in balbezit. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Młot rent richting de bal. Pranagal verovert de bal door een tackle van achteren. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Wypyszczak rent richting de bal. Wypyszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Małyszka onderschept slim de pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak passt de bal in één keer door. Niemyski rent richting de bal. Niemyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 60%, LKS Leśnica Wrocław 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 1:1

46e minuut.
Niemyski probeert naar een medespeler te passen. Reczek rent richting de bal. Wypyszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wypyszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zamieniecki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa speelt de bal door. Wypyszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ... Felczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 1:2

76e minuut.
Bonizzone rent richting de bal. Bonizzone passt de bal met de wreef. Reczek rent richting de bal. Pranagal onderschept slim de pass. Pranagal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Sikawa geeft een lange en hoge pass. Młot probeert de bal aan de voet te houden. Pranagal rent richting de bal. Pranagal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 47%, LKS Leśnica Wrocław 53%.
ToNieNasi - LKS Leśnica Wrocław 1:3