Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobre Kangury Anwari FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Dyrda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrda met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Wieruchowski probeert de bal met de borst te controleren. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieruchowski is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Poniatowski controleert de bal met de borst. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karasiewicz trapt de bal weg van het doel. Poniatowski kopt de bal weg. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Donocik verovert de bal door een tackle van achteren. Donocik met een sublieme pass. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobre Kangury - Anwari FC 1:0

36e minuut.
Tokarz onderschept slim de pass. Tokarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyrda de bal. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Dyrda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski passt de bal in één keer door. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 52%, Anwari FC 48%.
Dobre Kangury - Anwari FC 1:0

54e minuut.
Gryczan met de inworp. Poniatowski rent richting de bal. Grzebiela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzebiela krijgt een gele kaart. Poniatowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobre Kangury - Anwari FC 1:1

56e minuut.
Tokarz rent richting de bal. Jęczmionka onderschept slim de pass. Dyrda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyrda krijgt een gele kaart. Jęczmionka raakt geblesseerd tijdens het duel. Jęczmionka wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Geremek rent richting de bal. Donocik verovert de bal door een tackle van achteren. Donocik passt de bal in één keer door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Miedziński geeft de bal voor. Poniatowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyrda. Poniatowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Poniatowski kan niet meer verder spelen. Przybyliński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Przybyliński onderschept slim de pass. Przybyliński met een sublieme pass. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik schiet op doel. Wyręba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Geremek speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński met een sublieme pass. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobre Kangury 64%, Anwari FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobre Kangury - Anwari FC 1:1