Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Koziegłowy KS Lider Wlocławek 77
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Linka geeft een hoge lob. Mistrz rent richting de bal. Mistrz passt de bal met de wreef. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Koziegłowy - KS Lider Wlocławek 77 0:1

19e minuut.
Cyps bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz rent richting de bal. Sieńko onderschept slim de pass. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brożyna geeft een lange en hoge pass. Wlazłowicz probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Cyps zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cyps moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cyps schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Świderek rent richting de bal. Świderek geeft een lange en hoge pass. Brożyna controleert de bal met de borst. Łakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomski geeft een lange en hoge pass. Bałaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Goździejewski is nu in balbezit. Sieńko verovert de bal door een tackle van achteren. Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko verovert de bal door een tackle van achteren. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Koziegłowy 43%, KS Lider Wlocławek 77 57%.
Ruch Koziegłowy - KS Lider Wlocławek 77 0:1

63e minuut.
Bałaban met een harde bal richting middenveld. Leński kopt de bal weg. Gumiela is nu in balbezit. Felczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Felczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Koziegłowy 54%, KS Lider Wlocławek 77 46%.
Ruch Koziegłowy - KS Lider Wlocławek 77 0:1