Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Leśnica Wrocław Milanówek
442 Tactiek 2 at
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.4 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Bonizzone met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wypyszczak de bal onder controle te krijgen. Minh Khải speelt de bal door. Roоney is nu in balbezit. Roоney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khải geeft de bal voor. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel. Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 0:1

20e minuut.
Petrzak geeft de bal voor. Roоney rent richting de bal. Małyszka begaat een overtreding. Roоney raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roоney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rotman geeft een lange en hoge pass. Daar is Małyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 0:2

30e minuut.
Bonizzone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrzak heeft problemen om de bal te vangen. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 1:2

34e minuut.
Tunç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buzzi de bal. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Leśnica Wrocław 60%, Milanówek 40%.
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 1:2

50e minuut.
Ruiz Díaz met een snelle inworp. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi passt de bal zonder na te denken. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ... Zawada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Ruiz Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzzi met een sublieme pass. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel. Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Certowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 1:3

66e minuut.
Zawada met een harde bal richting middenveld. Sikawa heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khải met een sublieme pass. Daar is Roоney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Petrzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bizoń de bal. Bizoń geeft de bal voor. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Małyszka probeert naar een medespeler te passen. Roоney is nu in balbezit. Małyszka is nu in balbezit. Roоney verovert de bal door een tackle van achteren. Roоney draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 1:4

77e minuut.
Bonizzone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tokses komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bizoń passt de bal met de wreef. Petrzak heeft problemen om de bal te vangen. Petrzak geeft een hoge lob. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa is nu in balbezit. Buzzi onderschept slim de pass. Buzzi haalt uit met een fantastische trap. Małyszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zawada met een harde bal richting middenveld. Rotman rent richting de bal. Rotman passt de bal met de wreef. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel. Zawada bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Leśnica Wrocław 62%, Milanówek 38%.
LKS Leśnica Wrocław - Milanówek 1:4