Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DreamTeam99 Ruch Koziegłowy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Wszołek onderschept slim de pass. Świderek rent richting de bal. Świderek passt de bal met de wreef. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 0:1

22e minuut.
Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał is nu in balbezit. Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Gilewicz de bal. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak geeft de bal voor. Sieńko heeft problemen om de bal te vangen. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Wszołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski passt de bal zonder na te denken. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wcześniak trapt de bal weg. Bojan kopt de bal weg. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 1:2

45e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wszołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Świderek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sieńko de bal. Sieńko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 46%, Ruch Koziegłowy 54%.
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 1:2

56e minuut.
Sieńko passt de bal in één keer door. Siódmiak rent richting de bal. Korczewski begaat een overtreding. Korczewski krijgt een gele kaart. Siódmiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gumiela met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 1:3

72e minuut.
Gumiela passt de bal in één keer door. Wszołek is nu in balbezit. Wszołek met een sublieme pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... Mikołajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 2:3

75e minuut.
Przystał is nu in balbezit. Sieńko onderschept slim de pass. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drywa met een snelle inworp. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wszołek de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 60%, Ruch Koziegłowy 40%.
DreamTeam99 - Ruch Koziegłowy 2:3