Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lider Wlocławek 77 FcDoner
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Gąsiennica de bal. Gąsiennica met een sublieme pass. Markiel rent richting de bal. Markiel draait met de bal, schiet en ... Bałaban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Gąsiennica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak speelt de bal door. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiennica geeft de bal voor. Czerbniak kopt de bal weg. Koźma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lider Wlocławek 77 - FcDoner 0:1

19e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Felczyk de bal. Leński rent richting de bal. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Lider Wlocławek 77 - FcDoner 1:1

22e minuut.
Grudziński met een sublieme pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiel rent richting de bal. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gołoś passt de bal met de wreef. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński passt de bal zonder na te denken. Markiel rent richting de bal. Markiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mistrz probeert naar een medespeler te passen. Goszczyc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Goszczyc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leński rent richting de bal. Leński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lider Wlocławek 77 57%, FcDoner 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Lider Wlocławek 77 - FcDoner 1:1

50e minuut.
Kopański speelt de bal door. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski passt de bal met de wreef. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Leński onderschept slim de pass. Leński met een sublieme pass. Felczyk rent richting de bal. Felczyk draait met de bal, schiet en ... Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lider Wlocławek 77 - FcDoner 2:1

59e minuut.
Gimalski rent richting de bal. Mistrz rent richting de bal. Mistrz passt de bal in één keer door. Felczyk rent richting de bal. Felczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Twarogowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subocz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lider Wlocławek 77 49%, FcDoner 51%.
KS Lider Wlocławek 77 - FcDoner 2:1