Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0143
  • Stadion: niubik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Team Polska CF Iras Plon Garbatka
Normal Tactiek iras3
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten excellent
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Kromczyński geeft een hoge lob. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Anegrund heeft problemen om de bal te vangen. Anegrund speelt de bal door. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen draait met de bal, schiet en ... Olędzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:1

7e minuut.
Szumanowski is nu in balbezit. Gregersen verovert de bal door een tackle van achteren. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Swawola rent richting de bal. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Anegrund rent richting de bal. Anegrund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:2

10e minuut.
Karkoszka passt de bal met de wreef. Anegrund is nu in balbezit. Anegrund geeft een lange en hoge pass. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:3

12e minuut.
Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka met een sublieme pass. Gregersen rent richting de bal. Anegrund rent richting de bal. Anegrund haalt uit met een fantastische trap. Olędzki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Korff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korff geeft een hoge lob. Anegrund kopt de bal weg. Gregersen rent richting de bal. Gregersen draait met de bal, schiet en ... Olędzki bokst de bal weg.

18e minuut.
Ochódzki met een sublieme pass. Daar is Gregersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţac is nu in balbezit. Gregersen rent richting de bal. Gregersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Norkowski speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac met een sublieme pass. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kromczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karkoszka met de inworp. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Szumanowski de bal. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka geeft een hoge lob. Gregersen rent richting de bal. Gregersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:4

26e minuut.
Swawola is nu in balbezit. Gregersen verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen rent richting de bal. Gregersen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kromczyński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karkoszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anegrund springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac passt de bal zonder na te denken. Olszański met een sublieme pass. Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Olędzki trapt de bal weg. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karkoszka geeft de bal voor. Daar is Chiţac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:5

38e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. Karkoszka controleert de bal met de borst. Karkoszka speelt de bal door. Anegrund rent richting de bal. Anegrund schiet op doel. Olędzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Karkoszka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kromczyński de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karkoszka neemt de hoekschop. Gregersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Olędzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Anegrund maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kromczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swawola rent richting de bal. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:6

43e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Anegrund rent richting de bal. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Olędzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Polska CF 83%, Iras Plon Garbatka 17%.
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:7

46e minuut.
Czwartek komt het veld opgelopen. Nabeel komt het veld opgelopen. Potroviţa komt het veld opgelopen. Charłampowicz komt het veld opgelopen. Şərifov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nabeel rent richting de bal. Gregersen rent richting de bal. Nabeel is nu in balbezit. Nabeel schiet op doel. Olędzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:8

47e minuut.
Zdylewicz probeert naar een medespeler te passen. Swawola heeft problemen om de bal te vangen. Swawola passt de bal in één keer door. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Olszański speelt de bal door. Klungelig pakt Nabeel de bal. Olszański is nu in balbezit. Nabeel rent richting de bal. Nabeel haalt uit met een fantastische trap. Olędzki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:9

52e minuut.
Nabeel is nu in balbezit. Nabeel passt de bal met de wreef. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa haalt uit met een fantastische trap. Olędzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:10

58e minuut.
Gregersen rent richting de bal. Gregersen passt de bal met de wreef. Nabeel is nu in balbezit. Klungelig pakt Nabeel de bal. Nabeel passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Potroviţa passt de bal met de wreef. Nabeel is nu in balbezit. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa schiet op doel. Kromczyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:11

70e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gregersen de bal onder controle te krijgen. Şərifov kopt de bal weg. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gregersen rent richting de bal. Gregersen schiet op doel. Klungelig pakt Żółkiewski de bal. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gregersen rent richting de bal. Gregersen geeft een lange en hoge pass. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Potroviţa de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Latvinskas probeert naar een medespeler te passen. Nabeel rent richting de bal. Nabeel probeert naar een medespeler te passen. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:12

81e minuut.
Olszański met een sublieme pass. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregersen passt de bal zonder na te denken. Nabeel is nu in balbezit. Nabeel draait met de bal, schiet en ... Olędzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Polska CF 78%, Iras Plon Garbatka 22%.
Team Polska CF - Iras Plon Garbatka 0:13