Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milanówek KS Lider Wlocławek 77
2 at Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Rotman onderschept slim de pass. Rotman geeft een lange en hoge pass. Roоney rent richting de bal. Roоney draait met de bal, schiet en ... Bałaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Gołoś onderschept slim de pass. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải passt de bal zonder na te denken. Buzzi rent richting de bal. Buzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ruiz Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz Díaz met een sublieme pass. Roоney heeft problemen om de bal te vangen. Roоney draait met de bal, schiet en ... Bałaban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - KS Lider Wlocławek 77 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 41%, KS Lider Wlocławek 77 59%.
Milanówek - KS Lider Wlocławek 77 1:0

46e minuut.
Ruiz Díaz passt de bal zonder na te denken. Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roоney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - KS Lider Wlocławek 77 2:0

49e minuut.
Mistrz kopt de bal weg. Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải passt de bal in één keer door. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotman is nu in balbezit. Rotman geeft een lange en hoge pass. Buzzi rent richting de bal. Buzzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - KS Lider Wlocławek 77 3:0

55e minuut.
Leński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Felczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz rent richting de bal. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cyps is nu in balbezit. Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Ruiz Díaz geeft de bal voor. Roоney is nu in balbezit. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Siwak kopt de bal weg. Rotman bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Buzzi rent richting de bal. Buzzi schiet op doel. Bałaban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Doeltrap. Koźma met een harde bal richting middenveld. Minh Khải kopt de bal weg. Buzzi rent richting de bal. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 30%, KS Lider Wlocławek 77 70%.
Milanówek - KS Lider Wlocławek 77 3:0