Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToNieNasi DreamTeam99
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Przystał rent richting de bal. Wenta onderschept slim de pass. Wenta geeft de bal voor. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta geeft een lange en hoge pass. Bojan heeft problemen om de bal te vangen. Masztaler rent richting de bal. Masztaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wypij rent richting de bal. Masztaler verovert de bal door een tackle van achteren. Masztaler passt de bal met de wreef. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rduch rent richting de bal. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa speelt de bal door. Masztaler is nu in balbezit. Masztaler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Gilewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wysogląd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 53%, DreamTeam99 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ToNieNasi - DreamTeam99 0:0

64e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler schiet op doel. Bogdal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rduch geeft de bal voor. Wenta is nu in balbezit. Wenta passt de bal zonder na te denken. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Siadaczka probeert naar een medespeler te passen. Masztaler is nu in balbezit. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler onderschept slim de pass. Masztaler schiet op doel. Bogdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 48%, DreamTeam99 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ToNieNasi - DreamTeam99 0:0