Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Koziegłowy FC Fajtlapy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Sieńko speelt de bal door. Łakomski rent richting de bal. Pazoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łakomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gumiela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arndt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak rent richting de bal. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Koziegłowy - FC Fajtlapy 0:1

39e minuut.
Święciński passt de bal in één keer door. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap. Mikołajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dudziak rent richting de bal. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Mikołajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Koziegłowy - FC Fajtlapy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Koziegłowy 37%, FC Fajtlapy 63%.
Ruch Koziegłowy - FC Fajtlapy 0:2

56e minuut.
Wszołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak speelt de bal door. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Jerski is nu in balbezit. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak passt de bal zonder na te denken. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Arndt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Koziegłowy 52%, FC Fajtlapy 48%.
Ruch Koziegłowy - FC Fajtlapy 0:2