Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0144
  • Stadion: Mydlice Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1066
SCDG Working Class Hooligans Kirin FC
Sweep Tactiek kirin1
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 33.7
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Kraniasky speelt de bal door. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski passt de bal met de wreef. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap. Mārks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lancinski rent richting de bal. Steczowicz onderschept slim de pass. Orlievsky maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Orlievsky moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orlievsky schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Steczowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Steczowicz kan niet meer verder spelen. Moskała komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Daar is Wisnieski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilevski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lancinski geeft een lange en hoge pass. Daar is Benegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraniasky probeert naar een medespeler te passen. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kraniasky geeft een hoge lob. Wisnieski kopt de bal weg. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Mārks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 1:0

21e minuut.
Wisnieski geeft een hoge lob. Bereznicki is nu in balbezit. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft een hoge lob. Kraniasky probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 2:0

25e minuut.
Kostelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostelecki speelt de bal door. Beginski bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Soriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski speelt de bal door. Klungelig pakt Bereznicki de bal. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap. Mārks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lancinski rent richting de bal. Lancinski speelt de bal door. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Kawka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kraniasky passt de bal in één keer door. Smokowski heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kawka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski passt de bal met de wreef. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki schiet op doel. Mārks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 49%, Kirin FC 51%.
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 3:0

53e minuut.
Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereznicki passt de bal met de wreef. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ... Mārks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 4:0

54e minuut.
Daar is Randal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisnieski. Randal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benegas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beginski is nu in balbezit. Navarro Soriano onderschept slim de pass. Navarro Soriano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski passt de bal met de wreef. Bereznicki speelt de bal door. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kraniasky rent richting de bal. Kraniasky passt de bal zonder na te denken. Wisnieski met een sublieme pass. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Mārks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vojtekovszki passt de bal in één keer door. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Wisnieski de bal onder controle te krijgen. Wisnieski schiet op doel. Mārks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bereznicki geeft de bal voor. Mārks probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Kawka de bal. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap. Mārks bokst de bal weg. Klungelig pakt Neculñir de bal. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap. Mārks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kawka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 5:0

71e minuut.
Navarro Soriano onderschept slim de pass. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Wisnieski rent richting de bal. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap. Mārks bokst de bal weg.

78e minuut.
Kawka heeft problemen om de bal te vangen. Neculñir is nu in balbezit. Bereznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bereznicki controleert de bal met de borst. Bereznicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Randal kopt de bal weg. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski passt de bal met de wreef. Daar is Bereznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereznicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mārks trapt de bal weg van het doel. Vasilevski kopt de bal weg. Wisnieski heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski schiet op doel. Mārks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 38%, Kirin FC 62%.
SCDG Working Class Hooligans - Kirin FC 5:0