Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVG Micigózd Los Charruas Pamperos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bojko rent richting de bal. Bojko met een sublieme pass. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Małosolny is nu in balbezit. Babik onderschept slim de pass. Babik geeft een hoge lob. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jeziński trapt de bal weg. Pasiud kopt de bal weg. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny onderschept slim de pass. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 0:1

19e minuut.
Kukla geeft de bal voor. Gic probeert naar een medespeler te passen. Bielas heeft problemen om de bal te vangen. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ziarkowski rent richting de bal. Pasiud rent richting de bal. Ziarkowski met een sublieme pass. Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Madejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 1:1

23e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński passt de bal in één keer door. Skuteczny is nu in balbezit. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ziarkowski onderschept slim de pass. Ziarkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pawlis de bal. Bojko is nu in balbezit. Bojko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 2:1

32e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Bielas rent richting de bal. Skuteczny onderschept slim de pass. Skuteczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVG Micigózd 59%, Los Charruas Pamperos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 2:2

72e minuut.
Sierściuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzyński rent richting de bal. Madejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 3:2

75e minuut.
Ryszko is nu in balbezit. Ryszko geeft een hoge lob. Skrzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 4:2

77e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala passt de bal met de wreef. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jeziński met een sublieme pass. Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal in één keer door. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk draait met de bal, schiet en ... Kisieliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny probeert naar een medespeler te passen. Murawski heeft problemen om de bal te vangen. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... Jeziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Abadan met een sublieme pass. Bojko is nu in balbezit. Bojko passt de bal met de wreef. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Kisieliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVG Micigózd 47%, Los Charruas Pamperos 53%.
SVG Micigózd - Los Charruas Pamperos 4:2