Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Charruas Pamperos Lion Team
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Pasiud is nu in balbezit. Kołomyjski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasiud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasiud met een snel genomen vrije trap. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda passt de bal met de wreef. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek rent richting de bal. Edrek schiet op doel. Kisieliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - Lion Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Charruas Pamperos 52%, Lion Team 48%.
Los Charruas Pamperos - Lion Team 0:1

51e minuut.
Kukla rent richting de bal. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edrek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kapica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skrzyński kopt de bal weg. Edrek rent richting de bal. Edrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pawlis is nu in balbezit. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal in één keer door. Zołda rent richting de bal. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Menni met een snelle inworp. Kołomyjski rent richting de bal. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski geeft de bal voor. Kisieliński bokst de bal weg.

68e minuut.
Kołomyjski kopt de bal weg. Daar is Pasiud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiud met een sublieme pass. Edrek is nu in balbezit. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - Lion Team 0:2

70e minuut.
Świerk rent richting de bal. Świerk speelt de bal door. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Edrek verovert de bal door een tackle van achteren. Edrek met een sublieme pass. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - Lion Team 0:3

76e minuut.
Kukla passt de bal met de wreef. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud begaat een overtreding. Pasiud krijgt een gele kaart. Olbiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołomyjski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edrek rent richting de bal. Edrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Edrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kukla de bal. Świerk rent richting de bal. Edrek onderschept slim de pass. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Charruas Pamperos 74%, Lion Team 26%.
Los Charruas Pamperos - Lion Team 0:3