Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Gardeja 3 Mundurowi
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Tarek geeft een lange en hoge pass. Nawrocki is nu in balbezit. Dobrowolski probeert naar een medespeler te passen. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nawrocki rent richting de bal. Dobrowolski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrowolski met een sublieme pass. Klungelig pakt Poniedzielski de bal. Poniedzielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tarek rent richting de bal. Dobrowolski is nu in balbezit. Dobrowolski passt de bal met de wreef. Sochacki rent richting de bal. Sochacki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Majkrzak heeft problemen om de bal te vangen. Sochacki is nu in balbezit. Filipski begaat een overtreding. Filipski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tarek geeft een lange en hoge pass. Daar is Łatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski is nu in balbezit. Sochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Sochacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik passt de bal met de wreef. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks geeft een lange en hoge pass. Laskowik onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Kleks de bal. Uzdrowski onderschept slim de pass. Uzdrowski passt de bal zonder na te denken. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Gardeja 3 - Mundurowi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gardeja 3 50%, Mundurowi 50%.
GKS Gardeja 3 - Mundurowi 0:1

46e minuut.
Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski is nu in balbezit. Sikora begaat een overtreding. Sikora krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Sochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Sochacki passt de bal zonder na te denken. Mrowiński is nu in balbezit. Poniedzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedzielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Waszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski passt de bal zonder na te denken. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Waszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klag komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Gardeja 3 52%, Mundurowi 48%.
GKS Gardeja 3 - Mundurowi 0:1