Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kirin FC Liść Dębu
kirin1 Tactiek LD
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 25.7
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen average


7e minuut.
Navarro Soriano geeft de bal voor. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Randal rent richting de bal. Randal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kirin FC - Liść Dębu 1:0

13e minuut.
Kostelecki speelt de bal door. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki rent richting de bal. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Blomqvist geeft een hoge lob. Inworp. Moskała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirin FC - Liść Dębu 2:0

19e minuut.
Kostelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostelecki met een sublieme pass. Neculñir probeert naar een medespeler te passen. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Giordano probeert de bal aan de voet te houden. Raszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sykut de bal. Navarro Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Copik controleert de bal met de borst. Sierkowski probeert naar een medespeler te passen. Neculñir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirin FC - Liść Dębu 2:1

45e minuut.
Raszkiewicz rent richting de bal. Kostelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostelecki passt de bal met de wreef. Navarro Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirin FC 37%, Liść Dębu 63%.
Kirin FC - Liść Dębu 2:1

49e minuut.
Moskała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostelecki met een sublieme pass. Navarro Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kirin FC - Liść Dębu 3:1

63e minuut.
Akçal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moskała met een snelle inworp. Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Giordano heeft problemen om de bal te vangen. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała probeert naar een medespeler te passen. Randal heeft problemen om de bal te vangen. Randal geeft een hoge lob. Bratosławski bokst de bal weg.

68e minuut.
Blomqvist kopt de bal weg. Kostelecki met een sublieme pass. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Soriano is nu in balbezit. Navarro Soriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Moskała is nu in balbezit. Moskała geeft de bal voor. Sykut kopt de bal weg. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Benegas speelt de bal door. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała geeft de bal voor. Randal rent richting de bal. Randal schiet op doel. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kirin FC 30%, Liść Dębu 70%.
Kirin FC - Liść Dębu 3:1