Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bicycle team Los Charruas Pamperos
Sweep Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny passt de bal met de wreef. Nawotczyński is nu in balbezit. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny schiet op doel. Salamoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Brzęczyszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wichniarek is nu in balbezit. Wichniarek geeft een lange en hoge pass. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Musuła rent richting de bal. Musuła passt de bal met de wreef. Riedel heeft problemen om de bal te vangen. Riedel passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pawlis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - Los Charruas Pamperos 1:0

32e minuut.
Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichniarek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małosolny. Małosolny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bicycle team 50%, Los Charruas Pamperos 50%.
bicycle team - Los Charruas Pamperos 1:0

86e minuut.
Pasiud probeert de bal met de borst te controleren. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz passt de bal in één keer door. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bicycle team 64%, Los Charruas Pamperos 36%.
bicycle team - Los Charruas Pamperos 1:0