Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion Team SVG Micigózd
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Babik is nu in balbezit. Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal in één keer door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - SVG Micigózd 0:1

21e minuut.
Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek passt de bal in één keer door. Bojko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zołda is nu in balbezit. Zołda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bankowicz. Madejczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojko wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juzala passt de bal in één keer door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica onderschept slim de pass. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 54%, SVG Micigózd 46%.
Lion Team - SVG Micigózd 0:1

51e minuut.
Zołda probeert naar een medespeler te passen. Edrek heeft problemen om de bal te vangen. Świerczok rent richting de bal. Świerczok draait met de bal, schiet en ... Gic probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ziarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziarkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Madejczyk de bal. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ceauşescu met een harde bal richting middenveld. Świerczok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bielas de bal onder controle te krijgen. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Babik rent richting de bal. Kapica onderschept slim de pass. Kapica passt de bal in één keer door. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda draait met de bal, schiet en ... Jeziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Babik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Edrek rent richting de bal. Edrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion Team - SVG Micigózd 1:1

87e minuut.
Bojko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madejczyk de bal. Zołda verovert de bal door een tackle van achteren. Zołda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kapica probeert naar een medespeler te passen. Gic rent richting de bal. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda is nu in balbezit. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 45%, SVG Micigózd 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion Team - SVG Micigózd 1:1