Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mundurowi Plomien1988
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Maska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Serwach komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madziek de bal. Madziek haalt uit met een fantastische trap. Świerczok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundurowi - Plomien1988 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundurowi 67%, Plomien1988 33%.
Mundurowi - Plomien1988 0:1

51e minuut.
Laskowik kopt de bal weg. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz is nu in balbezit. Poniedzielski onderschept slim de pass. Poniedzielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Laskowik is nu in balbezit. Madziek verovert de bal door een tackle van achteren. Madziek speelt de bal door. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki rent richting de bal. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Uzdrowski met de inworp. Szmal geeft de bal voor. Daar is Poniedzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki met een sublieme pass. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundurowi 39%, Plomien1988 61%.
Mundurowi - Plomien1988 0:1