Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bicycle team SCDG Working Class Hooligans
Sweep Tactiek Sweep
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Bereznicki met een sublieme pass. Wisnieski rent richting de bal. Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski verovert de bal door een tackle van achteren. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:1

8e minuut.
Brzęczyszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski onderschept slim de pass. Wisnieski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nawotczyński trapt de bal weg. Nagumanov rent richting de bal. Nagumanov passt de bal met de wreef. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kraniasky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniasky geeft een lange en hoge pass. Balicki is nu in balbezit. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salamoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:2

10e minuut.
Riedel met een sublieme pass. Klungelig pakt Żelasko de bal. Żelasko passt de bal zonder na te denken. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kraniasky speelt de bal door. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki met een sublieme pass. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski schiet op doel. Salamoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:3

17e minuut.
Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Balicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balicki passt de bal zonder na te denken. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:4

24e minuut.
Balicki met een sublieme pass. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereznicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Balicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kraniasky passt de bal in één keer door. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereznicki passt de bal in één keer door. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski passt de bal met de wreef. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereznicki schiet op doel. Nawotczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Beginski speelt de bal door. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki geeft de bal voor. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Bereznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polański rent richting de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski onderschept slim de pass. Wisnieski schiet op doel. Salamoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski schiet op doel. De bal raakt de paal. Salamoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bicycle team 73%, SCDG Working Class Hooligans 27%.
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:5

46e minuut.
Lancinski geeft de bal voor. Inworp. Brzęczyszczykiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żelasko rent richting de bal. Żelasko geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Lancinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancinski geeft de bal voor. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap. Salamoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:6

50e minuut.
Musuła geeft de bal voor. Beginski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bereznicki de bal. Bereznicki schiet op doel. Salamoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:7

54e minuut.
Beginski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beginski geeft een hoge lob. Polański heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Polański passt de bal in één keer door. Lancinski rent richting de bal. Lancinski geeft een lange en hoge pass. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Salamoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Wisnieski kopt de bal weg. Bereznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Polański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereznicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wisnieski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:8

81e minuut.
Riedel met een sublieme pass. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Wisnieski verovert de bal door een tackle van achteren. Wisnieski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Nagumanov passt de bal met de wreef. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki passt de bal met de wreef. Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bicycle team 65%, SCDG Working Class Hooligans 35%.
bicycle team - SCDG Working Class Hooligans 0:9