Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasja Krosno Mundurowi
Pasja Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Służewski met een harde bal richting middenveld. Sochacki kopt de bal weg. Labiş is nu in balbezit. Labiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Schabowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarek is nu in balbezit. Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov geeft een lange en hoge pass. Labiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

18e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelsten onderschept slim de pass. Ingelsten met een sublieme pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Schabowy met de inworp. Tarek rent richting de bal. Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarov geeft een lange en hoge pass. Ingelsten probeert naar een medespeler te passen. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy geeft een hoge lob. Labiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac onderschept slim de pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş draait met de bal, schiet en ... Świerczok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 1:0

24e minuut.
Sochacki speelt de bal door. Poniedzielski heeft problemen om de bal te vangen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 2:0

30e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski geeft de bal voor. Labiş kopt de bal weg. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gac is nu in balbezit. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal zonder na te denken. Sarov is nu in balbezit. Sarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Idziak rent richting de bal. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak passt de bal in één keer door. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Schabowy geeft de bal voor. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Świerczok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 3:0

40e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelsten verovert de bal door een tackle van achteren. Ingelsten speelt de bal door. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov draait met de bal, schiet en ... Świerczok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ingelsten passt de bal zonder na te denken. Schabowy rent richting de bal. Schabowy met een sublieme pass. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Laskowik onderschept slim de pass. Laskowik met een sublieme pass. Gac is nu in balbezit. Gac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gac is nu in balbezit. Gac geeft de bal voor. Służewski is nu in balbezit. Labiş onderschept slim de pass. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Świerczok bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Idziak neemt de hoekschop. Labiş springt en kopt de bal. Klungelig pakt Serwach de bal. Świerczok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarov is nu in balbezit. Sarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 18%, Mundurowi 82%.
Pasja Krosno - Mundurowi 3:0

46e minuut.
Sochacki speelt de bal door. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 4:0

48e minuut.
Laskowik probeert de bal aan de voet te houden. Ingelsten is nu in balbezit. Ingelsten met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gac rent richting de bal. Gac passt de bal met de wreef. Sarov rent richting de bal. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jarosik rent richting de bal. Labiş onderschept slim de pass. Labiş passt de bal met de wreef. Sarov is nu in balbezit. Sarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 5:0

57e minuut.
Klungelig pakt Idziak de bal. Idziak probeert naar een medespeler te passen. Ingelsten probeert naar een medespeler te passen. Sarov is nu in balbezit. Sarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Serwach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Idziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gac probeert naar een medespeler te passen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelsten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Laskowik controleert de bal met de borst. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Służewski de bal onder controle te krijgen. Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 6:0

67e minuut.
Gac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laskowik de bal. Idziak probeert naar een medespeler te passen. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tarek rent richting de bal. Ingelsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelsten passt de bal met de wreef. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 7:0

78e minuut.
Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowik met een sublieme pass. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Świerczok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingelsten geeft een hoge lob. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 8:0

83e minuut.
Labiş verovert de bal door een tackle van achteren. Gac is nu in balbezit. Labiş is nu in balbezit. Labiş draait met de bal, schiet en ... Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - Mundurowi 9:0

88e minuut.
Serwach rent richting de bal. Ingelsten verovert de bal door een tackle van achteren. Ingelsten speelt de bal door. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 19%, Mundurowi 81%.
Pasja Krosno - Mundurowi 9:0