Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bieżeń Wanda Kraków
Normal Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Grzanka onderschept slim de pass. Grzanka passt de bal met de wreef. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bieżeń - Wanda Kraków 0:1

15e minuut.
Biczak is nu in balbezit. Biczak geeft een hoge lob. Żyła heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pilich rent richting de bal. Grzanka rent richting de bal. Grzanka met een sublieme pass. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bieżeń 49%, Wanda Kraków 51%.
FC Bieżeń - Wanda Kraków 0:1

51e minuut.
Pilich passt de bal zonder na te denken. Wodzyński rent richting de bal. Kasztan maakt een afschuwelijke overtreding. Kasztan krijgt een gele kaart. Wodzyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wodzyński kan niet meer verder spelen. Fojut komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Grzanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka rent richting de bal. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bieżeń - Wanda Kraków 0:2

83e minuut.
Biczak is nu in balbezit. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Kitowski probeert de bal aan de voet te houden. Fojut is nu in balbezit. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bieżeń 54%, Wanda Kraków 46%.
FC Bieżeń - Wanda Kraków 0:2