Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil Płock Bitcoin
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Valleri met een snelle inworp. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo passt de bal met de wreef. Kasapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoparek rent richting de bal. Stoparek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Luxemburgo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Komarnicki de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz bokst de bal weg. Stoparek rent richting de bal. Stoparek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:1

12e minuut.
Kasapoğlu met een sublieme pass. Timiş is nu in balbezit. Kasapoğlu speelt de bal door. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kasapoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luxemburgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:2

16e minuut.
Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapoğlu passt de bal in één keer door. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:3

18e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel speelt de bal door. Luxemburgo speelt de bal door. Stoparek rent richting de bal. Stoparek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Tatarkiewicz met een harde bal richting middenveld. Kasapoğlu kopt de bal weg. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tatarkiewicz trapt de bal weg van het doel. Timiş kopt de bal weg. Daar is Stoparek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoparek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kasapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapoğlu met een sublieme pass. Luxemburgo heeft problemen om de bal te vangen. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Valleri passt de bal zonder na te denken. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Stoparek rent richting de bal. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:4

33e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Kasapoğlu met een sublieme pass. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:5

40e minuut.
Timiş geeft de bal voor. Luxemburgo kopt de bal weg. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Seniw geeft een hoge lob. Luxemburgo kopt de bal weg. Skubała probeert de bal met de borst te controleren. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek rent richting de bal. Luxemburgo is nu in balbezit. Stoparek rent richting de bal. Stoparek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Płock 82%, Bitcoin 18%.
Promil Płock - Bitcoin 0:5

49e minuut.
Tatarkiewicz trapt de bal weg. Kasapoğlu kopt de bal weg. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:6

52e minuut.
Stoparek passt de bal zonder na te denken. Luxemburgo rent richting de bal. Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Stoparek rent richting de bal. Stoparek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş geeft een hoge lob. Luxemburgo kopt de bal weg. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Priceputu onderschept slim de pass. Priceputu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stoparek de bal. Stoparek draait met de bal, schiet en ... Raniszewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valleri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Priceputu is nu in balbezit. Priceputu passt de bal in één keer door. Komarnicki rent richting de bal. Luxemburgo onderschept slim de pass. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Komarnicki de bal. Kasapoğlu is nu in balbezit. Kasapoğlu passt de bal zonder na te denken. Stoparek rent richting de bal. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bambosz trapt de bal weg. Luxemburgo speelt de bal door. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Płock - Bitcoin 0:7

79e minuut.
Kasapoğlu passt de bal met de wreef. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski begaat een overtreding. Raniszewski krijgt een gele kaart. Stoparek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priceputu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Luxemburgo verovert de bal door een tackle van achteren. Luxemburgo speelt de bal door. Stoparek rent richting de bal. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Płock 73%, Bitcoin 27%.
Promil Płock - Bitcoin 0:7