Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Kowadła Słoiki Dębica
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski onderschept slim de pass. Ostas is nu in balbezit. Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Rembrak verovert de bal door een tackle van achteren. Rembrak speelt de bal door. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Kowadła - Słoiki Dębica 0:1

20e minuut.
Rabakoń passt de bal in één keer door. Odrobiński is nu in balbezit. Moszek maakt een afschuwelijke overtreding. Moszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Kowadła 59%, Słoiki Dębica 41%.
Lech Kowadła - Słoiki Dębica 0:1

46e minuut.
Daar is Krecikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski onderschept slim de pass. Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło draait met de bal, schiet en ... Łużecki bokst de bal weg.

51e minuut.
Stolc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Źdźbło de bal. Krecikowski rent richting de bal. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Łangowski probeert naar een medespeler te passen. Odrobiński rent richting de bal. Szerszunowicz begaat een overtreding. Szerszunowicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Łużecki probeert naar een medespeler te passen. Ostas kopt de bal weg. Daar is Łangowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Stolc geeft een hoge lob. Ciuciła kopt de bal weg. Rabakoń rent richting de bal. Rabakoń schiet op doel. Piepiórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szerszunowicz geeft de bal voor. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń is nu in balbezit. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Kowadła 54%, Słoiki Dębica 46%.
Lech Kowadła - Słoiki Dębica 0:1