Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: Bitcoin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19435
Bitcoin Bone Shakers
451 Tactiek siabada
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 33.6
goed Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Çeviker met de inworp. Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal speelt de bal door. Lesikov rent richting de bal. Lesikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitcoin - Bone Shakers 0:1

23e minuut.
Timiş speelt de bal door. Gust rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chroustal. Chroustal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Timiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobô rent richting de bal. Vera onderschept slim de pass. Panerati verovert de bal door een tackle van achteren. Panerati met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adamiec is nu in balbezit. Tulli onderschept slim de pass. Tulli geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Panerati met een sublieme pass. Adamiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec passt de bal zonder na te denken. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitcoin - Bone Shakers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitcoin 46%, Bone Shakers 54%.
Bitcoin - Bone Shakers 0:2

78e minuut.
Santiesteban geeft een hoge lob. Çeviker kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolívar de bal. Artunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç haalt uit met een fantastische trap. Bambosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç verovert de bal door een tackle van achteren. Artunç probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitcoin - Bone Shakers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitcoin 66%, Bone Shakers 34%.
Bitcoin - Bone Shakers 0:3