Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: FC Jurek Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2803
Spartans Wrocław Lech Kowadła
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Klungelig pakt Urbacz de bal. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kolasiński rent richting de bal. Kłosiński met een sublieme pass. Płaza is nu in balbezit. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kozanecki probeert de bal aan de voet te houden. Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński passt de bal in één keer door. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek geeft een lange en hoge pass. Paal!

31e minuut.
Klungelig pakt Treściński de bal. Treściński geeft een lange en hoge pass. Kłosiński heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Płaza geeft de bal voor. Inworp. Kłosiński met een snelle inworp. Daar is Grudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudziński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Blachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Blachowski probeert naar een medespeler te passen. Kozanecki rent richting de bal. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... Łużecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzęczek zal de hoekschop nemen. Fornal maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Łużecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kozanecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Wrocław 40%, Lech Kowadła 60%.
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 1:0

78e minuut.
Kozanecki is nu in balbezit. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kozanecki is nu in balbezit. Kozanecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Wrocław 46%, Lech Kowadła 54%.
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 1:0