Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: Mksgunwo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2726
Mksgunwo Wanda Kraków
Normal Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kasztan is nu in balbezit. Kasztan geeft de bal voor. Kubisztal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki schiet op doel. Żądlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Grzanka rent richting de bal. Skrzyniecki rent richting de bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka draait met de bal, schiet en ... Żądlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mksgunwo - Wanda Kraków 0:1

13e minuut.
Kasztan geeft een hoge lob. Inworp. Kulaszewski met een snelle inworp. Aniszewski is nu in balbezit. Aniszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grzanka is nu in balbezit. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gładki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Kitowski de bal. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga passt de bal in één keer door. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mksgunwo - Wanda Kraków 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mksgunwo 63%, Wanda Kraków 37%.
Mksgunwo - Wanda Kraków 0:2

46e minuut.
Kitowski rent richting de bal. Korbas is nu in balbezit. Korbas probeert naar een medespeler te passen. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kubisztal met een harde bal richting middenveld. Batęga is nu in balbezit. Kitowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kitowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Skrzyniecki is nu in balbezit. Korbas rent richting de bal. Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kubisztal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bidas geeft een hoge lob. Batęga speelt de bal door. Aniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mksgunwo - Wanda Kraków 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mksgunwo 51%, Wanda Kraków 49%.
Mksgunwo - Wanda Kraków 1:2