Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bone Shakers De Katastrofers
siabada Tactiek Sweep
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Artunç probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milczarek de bal. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Piechniczek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bobô rent richting de bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bódi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamiec rent richting de bal. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec onderschept slim de pass. Adamiec probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Miazga is nu in balbezit. Lesikov onderschept slim de pass. Lesikov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piechniczek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - De Katastrofers 1:0

24e minuut.
Artunç rent richting de bal. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec haalt uit met een fantastische trap. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - De Katastrofers 2:0

32e minuut.
Miazga onderschept slim de pass. Artunç verovert de bal door een tackle van achteren. Lesikov is nu in balbezit. Lesikov schiet op doel. Żołnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - De Katastrofers 3:0

41e minuut.
Artunç speelt de bal door. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov passt de bal met de wreef. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mazoń trapt de bal weg van het doel. Artunç probeert de bal met de borst te controleren. Artunç passt de bal met de wreef. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec haalt uit met een fantastische trap. Żołnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bone Shakers 22%, De Katastrofers 78%.
Bone Shakers - De Katastrofers 3:0

51e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Lesikov rent richting de bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel. Żołnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bobô rent richting de bal. Bobô geeft een lange en hoge pass. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu schiet op doel. Żołnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Artunç verovert de bal door een tackle van achteren. Artunç met een sublieme pass. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bone Shakers - De Katastrofers 4:0

83e minuut.
Daar is Kostrzewa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal geeft een lange en hoge pass. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bobô kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bone Shakers 26%, De Katastrofers 74%.
Bone Shakers - De Katastrofers 4:0