Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jurek Dildo Power
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Grzelak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radacki met de inworp. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meczecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitarski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ren. Ren krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota passt de bal in één keer door. Felczyk is nu in balbezit. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurek - Dildo Power 1:0

44e minuut.
Małkiewicz is nu in balbezit. Małkiewicz geeft een hoge lob. Grzelak heeft problemen om de bal te vangen. Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurek 42%, Dildo Power 58%.
FC Jurek - Dildo Power 1:0

47e minuut.
Mandla rent richting de bal. Radacki begaat een overtreding. Mandla raakt geblesseerd tijdens het duel. Mandla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jurek - Dildo Power 1:1

55e minuut.
Małkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk geeft de bal voor. Kabut controleert de bal met de borst. Kabut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurek 43%, Dildo Power 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jurek - Dildo Power 1:1