Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Koszyce Wielkie Iowa Wolf Pack
11_2023 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten very good
solid Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Corda rent richting de bal. Corda geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybář de bal. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ... Gilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bódis rent richting de bal. Bódis geeft de bal voor. Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrona rent richting de bal. Mastrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vugrinec geeft een lange en hoge pass. Bódis rent richting de bal. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Iowa Wolf Pack 0:1

25e minuut.
Blondel geeft een hoge lob. Gécsek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brătescu. Brătescu krijgt een gele kaart. Gécsek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamiński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kocijanić de bal onder controle te krijgen. Inworp. Corda met een snelle inworp. Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Gilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Iowa Wolf Pack 0:2

40e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Kamiński speelt de bal door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Darcourt geeft een hoge lob. Inworp. Kamiński met de inworp. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 54%, Iowa Wolf Pack 46%.
FC_Koszyce Wielkie - Iowa Wolf Pack 0:2

52e minuut.
Kamiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Stalev de bal. Gécsek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blondel neemt de hoekschop. Gerstenhuber bokst de bal weg.

54e minuut.
Corda rent richting de bal. Corda geeft de bal voor. Garner kopt de bal weg. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Gilbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Corda is nu in balbezit. Corda speelt de bal door. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Bódis speelt de bal door. Magyari is nu in balbezit. Garner onderschept slim de pass. Garner haalt uit met een fantastische trap. Gilbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Garner springt en kopt de bal. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garner de bal. Garner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner passt de bal zonder na te denken. Mastrona heeft problemen om de bal te vangen. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. Gilbert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. Vugrinec rent richting de bal. Mastrona onderschept slim de pass. Mastrona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Sinicki begaat een overtreding. Bódis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brătescu met een snel genomen vrije trap. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel. Gilbert bokst de bal weg. Paal! Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Iowa Wolf Pack 0:3

79e minuut.
Królicki trapt de bal weg. Kamiński is nu in balbezit. Kamiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blondel de bal. Blondel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roczniak komt het veld opgelopen. Toti komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis passt de bal in één keer door. Sinicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 61%, Iowa Wolf Pack 39%.
FC_Koszyce Wielkie - Iowa Wolf Pack 0:3