Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iowa Wolf Pack FC_Koszyce Wielkie
532 Tactiek 11_2023
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten weak
very good Passen adequate
average Verdedigen poor


1e minuut.
Królicki rent richting de bal. Bódis onderschept slim de pass. Bódis passt de bal met de wreef. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel. Gilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bódis heeft problemen om de bal te vangen. Bódis geeft de bal voor. Toti kopt de bal weg. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Corda probeert naar een medespeler te passen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel. Gilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Figgini geeft de bal voor. Królicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corda met een sublieme pass. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Corda passt de bal met de wreef. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis passt de bal zonder na te denken. Corda is nu in balbezit. Corda geeft de bal voor. Gilbert bokst de bal weg.

34e minuut.
Valerio Olivera met een sublieme pass. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murdzak krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Stalev is nu in balbezit. Królicki onderschept slim de pass. Królicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamiński neemt de hoekschop. Klungelig pakt Murdzak de bal. Valerio Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 36%, FC_Koszyce Wielkie 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 0:0

46e minuut.
Guilhengas komt het veld opgelopen. Åström komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Figgini geeft een hoge lob. Inworp. Corda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Murdzak de bal. Murdzak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Åström bereikt de bal nog maar net als eerste. Åström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 1:0

47e minuut.
Kamiński speelt de bal door. Vugrinec heeft problemen om de bal te vangen. Vugrinec speelt de bal door. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Kamiński de bal. Kamiński probeert naar een medespeler te passen. MacConnell rent richting de bal. Guilhengas onderschept slim de pass. Guilhengas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda met een sublieme pass. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Åström schiet op doel. Vugrinec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bódis neemt de hoekschop. Guilhengas krijgt zijn hoofd ertegen. Gilbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Murdzak kopt de bal weg. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Guilhengas is nu in balbezit. MacConnell rent richting de bal. Guilhengas onderschept slim de pass. Guilhengas schiet op doel. Gilbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 3:0

65e minuut.
Corda heeft problemen om de bal te vangen. Corda geeft de bal voor. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 4:0

69e minuut.
Klungelig pakt Bódis de bal. Bódis geeft de bal voor. Guilhengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilhengas schiet op doel. Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kamiński probeert naar een medespeler te passen. Valerio Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stalev. Stalev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Damour speelt de bal door. Guilhengas rent richting de bal. Guilhengas draait met de bal, schiet en ... Figgini probeert de bal aan de voet te houden. Gilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Guilhengas de bal. Ledwoń is nu in balbezit. Guilhengas onderschept slim de pass. Guilhengas draait met de bal, schiet en ... Gilbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 33%, FC_Koszyce Wielkie 67%.
Iowa Wolf Pack - FC_Koszyce Wielkie 5:0