Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0146
  • Stadion: STW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5397
STW Pogoń Kietlin
532 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 38.8
matig Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


10e minuut.
Michalczuk met een sublieme pass. Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo speelt de bal door. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Błaszko de bal. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane rent richting de bal. McFarlane passt de bal in één keer door. Raimbault geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:1

15e minuut.
Charłampowicz speelt de bal door. Jegliński rent richting de bal. McFarlane verovert de bal door een tackle van achteren. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Uszaty trapt de bal weg van het doel. Jędykiwiecz kopt de bal weg. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Juźwiak probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral passt de bal met de wreef. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. McFarlane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:2

22e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak passt de bal met de wreef. Michalczuk is nu in balbezit. Galassi Amaral onderschept slim de pass. Galassi Amaral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tanzillo kopt de bal weg. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral onderschept slim de pass. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wlazłowski heeft problemen om de bal te vangen. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:3

24e minuut.
Bakuń is nu in balbezit. Bakuń geeft een lange en hoge pass. McFarlane kopt de bal weg. Małecki is nu in balbezit. Małecki passt de bal zonder na te denken. Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal in één keer door. Tanzillo is nu in balbezit. Tanzillo probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Juźwiak geeft een hoge lob. Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:4

37e minuut.
McFarlane speelt de bal door. Raimbault is nu in balbezit. Raimbault geeft de bal voor. Klungelig pakt Juźwiak de bal. Juźwiak geeft een hoge lob. Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
McFarlane verovert de bal door een tackle van achteren. McFarlane speelt de bal door. Tanzillo probeert de bal aan de voet te houden. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STW 71%, Pogoń Kietlin 29%.
STW - Pogoń Kietlin 0:4

47e minuut.
Raimbault geeft een lange en hoge pass. McFarlane maakt een snoekduik en kopt de bal. Wlazłowski kopt de bal weg. McFarlane rent richting de bal. McFarlane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Juźwiak met een sublieme pass. McFarlane rent richting de bal. Galassi Amaral is nu in balbezit. McFarlane is nu in balbezit. McFarlane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Uszaty speelt de bal door. Małecki kopt de bal weg. McFarlane rent richting de bal. Klungelig pakt McFarlane de bal. McFarlane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ostocki passt de bal in één keer door. Tanzillo heeft problemen om de bal te vangen. Tanzillo geeft een hoge lob. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grzelczak probeert naar een medespeler te passen. Michalczuk speelt de bal door. Tanzillo speelt de bal door. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap. Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tanzillo passt de bal in één keer door. Raimbault rent richting de bal. Raimbault passt de bal met de wreef. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Doeltrap. Prokopowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak passt de bal met de wreef. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galassi Amaral onderschept slim de pass. Galassi Amaral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:5

65e minuut.
Juźwiak passt de bal in één keer door. Małecki rent richting de bal. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
McFarlane passt de bal in één keer door. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimbault probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galassi Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Uszaty met een harde bal richting middenveld. Tanzillo kopt de bal weg. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:6

80e minuut.
Małecki kopt de bal weg. McFarlane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McFarlane probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanzillo met de inworp. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimbault geeft een hoge lob. Galassi Amaral krijgt zijn hoofd ertegen. Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzelczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michalczuk de bal. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap. Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Małecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McFarlane geeft een lange en hoge pass. Raimbault is nu in balbezit. Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - Pogoń Kietlin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STW 79%, Pogoń Kietlin 21%.
STW - Pogoń Kietlin 0:7