Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Marcory Podwodne Niebo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Wiater is nu in balbezit. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawelczyk krijgt een gele kaart. Dzieł raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzieł neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Michoń passt de bal in één keer door. Srebrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawelczyk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

21e minuut.
Petryna met een sublieme pass. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka passt de bal met de wreef. Wiater is nu in balbezit. Wiater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Marcory - Podwodne Niebo 0:1

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Srebrowicz de bal onder controle te krijgen. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dejko met de inworp. Rydz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Srebrowicz de bal. Rydz onderschept slim de pass. Rydz met een sublieme pass. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Michoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lefkowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Marcory 47%, Podwodne Niebo 53%.
CF Marcory - Podwodne Niebo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Marcory 53%, Podwodne Niebo 47%.
CF Marcory - Podwodne Niebo 0:1