Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawsze Chaimproteam ina2stokZGL
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Wiedźmin is nu in balbezit. Kordiaczyński onderschept slim de pass. Kordiaczyński passt de bal met de wreef. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mucha passt de bal met de wreef. Wiedźmin is nu in balbezit. Met opzet legt Rezner zijn tegenspeler op de grond. Rezner krijgt een gele kaart. Wiedźmin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mucha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - ina2stokZGL 0:1

10e minuut.
Malowany rent richting de bal. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Wiedźmin verovert de bal door een tackle van achteren. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Masłowski is nu in balbezit. Malczuk onderschept slim de pass. Malczuk met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Filipowski rent richting de bal. Filipowski geeft een lange en hoge pass. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Papierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zawsze Chaimproteam - ina2stokZGL 1:1

33e minuut.
Kordiaczyński speelt de bal door. Malczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malczuk geeft een hoge lob. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Malowany rent richting de bal. Rezner rent richting de bal. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin haalt uit met een fantastische trap. Głodny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - ina2stokZGL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawsze Chaimproteam 43%, ina2stokZGL 57%.
Zawsze Chaimproteam - ina2stokZGL 1:2

55e minuut.
Mucha onderschept slim de pass. Mucha passt de bal in één keer door. Wajrak is nu in balbezit. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kulczycki is nu in balbezit. Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Malowany rent richting de bal. Malowany haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Głodny de bal onder controle te krijgen. Szut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Rudnicki de bal onder controle te krijgen. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski speelt de bal door. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawsze Chaimproteam 45%, ina2stokZGL 55%.
Zawsze Chaimproteam - ina2stokZGL 1:2