Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Lublin Iowa Wolf Pack
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Mastrona met een sublieme pass. Bódis rent richting de bal. Bódis geeft een hoge lob. Mastrona rent richting de bal. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Garner rent richting de bal. Garner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:1

4e minuut.
Bódis onderschept slim de pass. Bódis probeert naar een medespeler te passen. Mastrona rent richting de bal. Mastrona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:2

6e minuut.
Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal in één keer door. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Corda met een snelle inworp. Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona schiet op doel. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:3

8e minuut.
Rybczyński is nu in balbezit. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja speelt de bal door. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona geeft een hoge lob. Garner is nu in balbezit. Garner draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:4

8e minuut.
Urbańczyk speelt de bal door. Rybczyński is nu in balbezit. Garner is nu in balbezit. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. Trzaskowski heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:5

31e minuut.
Trzaskowski rent richting de bal. Bódis rent richting de bal. Bódis passt de bal zonder na te denken. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Garner rent richting de bal. Garner geeft een hoge lob. Daar is Trzaskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brătescu speelt de bal door. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona schiet op doel. Cetnarowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garner probeert de bal met de borst te controleren. Garner schiet op doel. Cetnarowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Urbańczyk de bal. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis met een sublieme pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Garner is nu in balbezit. Garner draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:7

41e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja speelt de bal door. Bódis met een sublieme pass. Garner is nu in balbezit. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Corda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mastrona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskowski is nu in balbezit. Mastrona verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz bokst de bal weg. Garner rent richting de bal. Paal! Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Lublin 73%, Iowa Wolf Pack 27%.
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:8

52e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis geeft de bal voor. Corda geeft de bal voor. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bódis onderschept slim de pass. Bódis speelt de bal door. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:9

59e minuut.
Suszek passt de bal zonder na te denken. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft de bal voor. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruszyna heeft problemen om de bal te vangen. Garner is nu in balbezit. Garner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:10

62e minuut.
Inworp. Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een hoge lob. Mastrona krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski met een sublieme pass. Bódis speelt de bal door. Mastrona rent richting de bal. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:11

64e minuut.
Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona onderschept slim de pass. Klawikowski rent richting de bal. Mastrona verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda passt de bal zonder na te denken. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:12

69e minuut.
Inworp. Bódis met een snelle inworp. Ukleja geeft de bal voor. Mastrona rent richting de bal. Mastrona geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Roczniak komt het veld opgelopen. Toti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ukleja heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja passt de bal in één keer door. Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti onderschept slim de pass. Toti schiet op doel. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Stalev geeft de bal voor. Konik is nu in balbezit. Toti onderschept slim de pass. Toti haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:13

76e minuut.
Corda geeft een hoge lob. Konik probeert de bal met de borst te controleren. Roczniak onderschept slim de pass. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roczniak heeft problemen om de bal te vangen. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Lublin 75%, Iowa Wolf Pack 25%.
Motor Lublin - Iowa Wolf Pack 0:14