Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0146
  • Stadion: STW Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5396
STW FC_Koszyce Wielkie
532 Tactiek 11_2023
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 37
average Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Rybář speelt de bal door. Królicki rent richting de bal. Kruk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk schiet op doel. Gilbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:0

10e minuut.
Kamiński rent richting de bal. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gécsek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Uszaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:1

26e minuut.
Gécsek probeert naar een medespeler te passen. Blondel rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Gécsek heeft problemen om de bal te vangen. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kamiński geeft de bal voor. Grzelczak rent richting de bal. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek schiet op doel. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:2

38e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Gécsek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jegliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gécsek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gécsek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:3

44e minuut.
Blondel passt de bal zonder na te denken. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek verovert de bal door een tackle van achteren. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STW 43%, FC_Koszyce Wielkie 57%.
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:4

48e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Blondel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michalczuk de bal. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gécsek de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:5

57e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński passt de bal zonder na te denken. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Blondel de bal. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:6

62e minuut.
Kamiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński met een sublieme pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek passt de bal zonder na te denken. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blondel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Charłampowicz speelt de bal door. Daar is Gécsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Blondel de bal. Blondel geeft een hoge lob. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grzelczak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:7

75e minuut.
Kamiński onderschept slim de pass. Kamiński geeft de bal voor. Grzelczak geeft een hoge lob. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grzelczak is nu in balbezit. Gécsek verovert de bal door een tackle van achteren. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Blondel schiet op doel. Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kamiński neemt de hoekschop. Gécsek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uszaty trapt de bal weg van het doel. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kruk de bal. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Królicki met een harde bal richting middenveld. Kamiński heeft problemen om de bal te vangen. Kamiński speelt de bal door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:8

88e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal met de wreef. Gécsek rent richting de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STW 53%, FC_Koszyce Wielkie 47%.
STW - FC_Koszyce Wielkie 1:9